16 СЕПТЕМВРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


След 8.40 до 18.24 ч. ни очаква ден с Луна без курс. В такъв момент сме разсеяни, събитията не могат да се предвидят, защото се случват предимно кармично обусловени неща, с една дума става това, което трябва да се случи.

Затова не преживявайте, ако трябва да си отложите срещите и да си пренастроите плановете за деня. Закъсненията ще са нещо обикновено.

Най-важното е да сте крайно внимателни при пресичане на улицата, при шофиране и боравене с пари, защото разсеяността ще е голяма.

Не се и напрягайте днес да правите някакви подвизи и сериозни и нови неща, защото няма да постигнете успех. Отбележете си, че точно такъв ден ни очаква и в събота на 18 септември от 12.15 ч. до края на деня. Не си правете големи планове за тогава, няма да се реализират както се надявате.

От вчера планетата характеризираща мъжете, действието, смелостта и амбицията Марс, преминава от Дева във Везни до 30 октомври 2021.

Напомняне: На 17 септември е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и продължава до 6 часа (сутринта) 18 септември. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 18 септември, повече за Екадаши ТУК.

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 18 септември и ще излезете от поста на 19 септември след 6 ч. сутринта.Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници. Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 08.40 ч. – 18.24 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел