16 СЕПТЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната вече е в Дева и ни настройва на делова и учебна вълна.

Всички прецизни дейности и задължения, които трябва да се свършат ще се отдават с по-голяма лекота, защото ще бъдем по-прилежни, скромни и концентрирани.

Днес е последният ден от изтичащия лунен месец, утре в 14 ч. очакваме новолуние в 25 ° Дева.

Затова трябва да се положат максимални усилия за приключване на започнатите до момента проекти и ангажименти. Сега е най-доброто време за финализиране и освобождаване от задължения, за да може от утре да се започне с лекота новият лунен цикъл. Днес не споделяйте и не обмисляйте новите си идеи и намерения.

Не приемайте предложения, дори и да са много изкусителни. В такъв ден се събуждат тъмните сили, които се опитват да ви отклонят от правия път и се появяват много провокативни ситуации, за да се изпита нивото на осъзнатост и енергия. Бъдете много внимателни и осъзнати, не предприемайте нищо важно. Не осъществявайте и нови контакти, защото няма да са надеждни и продължителни.

Намерете време да почистите дома и офиса, да изхвърлите всичко ненужно и да пречистите пространството със свещи, поръсете със светена вода.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДЕН МАРС от 10 септември до 14 ноември. Повече за ретрограден Марс прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел