16 ОКТОМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес ни очаква приятен ден с Луна в Рак. От сутринта до 13 ч. може да ви се стори времето много суетливо, околните трудно ще възприемат това, което им се казва и обяснява.  Да се избягват напрегнатите и конфликтни ситуации.

Наблюдавайте събитията вечерта след 20 ч. защото ще са много показателни как трябва да се подходи през следващите две седмици.

Времето е подходящо да се погрижите за семейството, децата и дома. Единствено все пак трябва да се внимава да не бъдете изцяло погълнати от тази семейно-домашна тематика, защото може да не остане никакво време да се погрижите за себе си. Ако пренебрегнете днес своите нужди и потребности, може да се почувствате не особено щастливи и да посегнете към прекалено сладка и въглехидратна храна, а това автоматично ще се отрази не особено добре на фигурата.

Днес е обострена  чувствителността, внимавайте да не се поддадете на това да се обиждате дори по най-малки поводи. Ако имате в семейството си някой от зодия Рак, бъдете особено внимателни и любвеобилни с него.

Не пропускайте вечерта да си вземете душ или вана, водните процедури ще са много разтоварващи от негативни емоции, ще се почувствате отлично. Днес е хубаво да сте край вода или във вода, който има възможност да отиде на плуване.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.