16 ОКТОМВРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната навлиза в Риби, в следващите два дни е подходящо време за пътуване сред природата, общуване с изкуството, занимания с творчески проекти. Посещението на стари приятели и хубави места, които сте посещавали в миналото, ще ви зареди с позитивни емоции.

Здравето, тонуса и настроението в тези два дни изцяло ще се ръководи от емоциите, затова гледайте да се зареждате положително.
Все още се намираме под хармоничния аспект на Слънцето с Юпитер, затова общуването с чужбина и изучаването или преговор на чужди езици, ще дадат добри резултати. Днес е подходящ ден да обърнете внимание на своите любими занимания, да се прегледате записки и лекции, да си преговорите и да си припомните важни за работата ви и за реализацията ви знания.

На небето започва да се сформира напрегнат аспект на Слънцето с Плутон, който ще е точен утре. Внимавайте, не влизайте в конфликти, не отговаряйте веднага на провокации. Особено с близки приятели или родственици.

Напомняне: На 16 октомври е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и продължава до 6 часа (сутринта) 17 октомври. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 17 октомври, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 17 октомври и ще излезете от поста на 18 октомври след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници. Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 00.00 ч. – 05.23 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВАЖНО!

27 септември до 18 октомври 2021 г. Меркурий е ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания, големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транпортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи, багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото, такъв период най-често си забравяме нещата или стават кражби.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел