16 ОКТОМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Новолунието в 24° на Везни настъпва вечерта в 22.32 ч., едва след този час ще може да се пишат желанията по новолуние.

Това новолуние е напрегнато, едно от най-нехармоничните за цялата 2020 г., градуса на новолунието е в опозиция с ретроградния Марс в Овен и образува нехармонична конфигурация с Плутон, Юпитер, Сатурн. Новолунието засилва опозицията на Слънцето и Марс, напрежението ще се усеща във всички сфери и житейски сценарии. То ще  засяга фундаментални въпроси от личен, професионален, политически и международен характер.

Възможно е да се нарушат договори, споразумения, добри съдружия. Много голяма вероятност има от усложняване на взаимоотношенията. Ще има конфликти с началници, управляващи, съдружници и партньори. Не се поддавайте на провокации. Особено се предпазвайте от изясняване на отношения, няма да постигнете никакви положителни резултати.

Най-напрегнати и въвлечени ще бъдат представителите на Овен, Везни, Рак и Козирог. Както и тези, които имат планети разположение на от 22 до 26 градуса на упоменатите зодиакални знаци.

Добрата новина е, че каквото и да се обърка и разруши, с каквото сега се наложи да се разделите, след време ще се оправи и възстанови. Или ще видите, че този кризис и раздяла всъщност са изиграли важна съзидателна роля в живота ви.

С една дума, не се впускайте в разгорещени спорове и битки, не бързайте да се сривате от промените и загубите. Всичко ще възвърне след време своето равновесие. А, „изгубеното“, ще се окаже, че е за добро.

Желания ще може да се пишат и на 17 октомври цял ден. До 22.32 ч., когато настъпва новолуние,  все още се намираме в етап на приключване и привършване на вече започната работа и поети ангажименти. До тогава не обсъждайте нови проекти, не приемайте нови предложения, защото това е времето, когато се активират много негативни енергии, нищо ново не може да се реализира.

 Повече за новолуние във Везни прочетете ТУК

За практиката: „Писане на желания по новолуние“ може да прочетете ТУК

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДЕН МАРС от 10 септември до 14 ноември. Повече за ретрограден Марс прочетете ТУК

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙОт 14 октомври до 3 ноември 2020 г.  е ретрограден Меркурий.

БЪДЕТЕ ОСОБЕНО ВНИМАТЕЛНИ В ТОЗИ ПЕРИОД, ЗАЩОТО СЕ НАСЛАГВА С РЕТРОГРАДНИЯ ЦИКЪЛ  НА МАРС. НЕ ЗАПОЧВАЙТЕ НОВИ ПРОЕКТИ И ИНИЦИАТИВИ, ЗАЩОТО НЯМА ДА СА УСПЕШНИ И ПРОДЪЛЖИТЕЛНИ.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел