16 ОКТОМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Денят ще е ефективен само до 11.38 ч., до тогава бързо ще се развиват събитията и решенията ще са достатъчно бързи и смели.

Всичко важно трябва да се свърши до посочения час, защото след това вече събитията няма да се поддават на нашия контрол. Настъпва време на слаба концентрация и липса на дисциплина. До края на деня трябва да се предпазвате от предприемане на важни стъпки.

Днес Меркурий и Нептун са в хармоничен аспект, който ще е в сила до 20 октомври. Той ще ни помогне да осъществим по-дълбок контакт с нашата интуиция и подсъзнание.

Ще можем много ясно да видим дълбоката връзката между настоящите събития и опитността, която се налага да усвоим.

Много лесно ще са видими истинските мотиви за постъпките на околните.

Непременно проверявайте всякакви предложения и постъпилата информация, особено след 11.30 ч. до края на деня, когато Луната ще бъде без курс. Защото може да попаднете в плен на красиви илюзии, които никога няма да се реализират.

За утре може да си направите планове, защото денят ще е продуктивен.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  11.38 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел