16 НОЕМВРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната все още е в Овен и до 17 ч. е в хармоничен аспект с Юпитер, което ще подпомогне за повдигането на духа и за оптимистична настройка. Все още сме под въздействието на квадратурата между Слънцето и Юпитер, която беше точна вчера. Внимавайте какви нови отговорности поемате, не давайте твърде щедри обещания, без да сте сигурни, че ще ги свършите. Възможни са противопоставяне между ръководители от различни нива на проявление. Същевременно ще сме вдъхновени за нови, големи проекти. Ще се преодолеят страховете и задръжките.

Късно вечерта в 22.58 ч. Слънцето и Плутон са в хармоничен аспект, който ще ни помогне да видим същността на нещата, да разберем това, което до момента е било тайно и скрито. Добрата новина е, че ако се открият причините в дълбочина ще може да се отстранят и нещата да се оправят, да се върнат в равновесие.

Благодарение на този аспект може да се отървем от лоши навици, да преустановим отношения с токсични хора. А, след затъмнението на 19 ноември окончателно да се излекувате и освободите от тяхното негативно влияние.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 17.52 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс може да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел