16 НОЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Започваме новата седмица с Луна в Стрелец. Отличен ден да се осмислят бъдещите проекти и задачи. Запазете все още търпение и започнете да действате едва от 18 ноември, защото ако сега нещо подпишете или активирате, то може много бързо да се разпадне или да се въведете в конфликтна ситуация.

Като цяло денят е позитивен, носи много енергия и динамика. Единствено трябва да се внимава по финансовата част – може да похарчите или инвестирате повече отколкото ви е възможно в момента.

Не бързайте днес и утре да давате отговор на изгодни предложения, не подписвайте договори и не водете преговори. В тези два дни предприетите действия няма да са добре преценени.

Днес трудно ще се общува с жените. Тяхното настроение ще е прекалено променливо, самочувствието ще бъде с голяма амплитуда или силно занижено, или неоснователно завишено.

Съвет за всички, които държат на своята фигура и съблюдават хранителен режим – внимавайте, днес не прекалявайте с въглехидратите и мазнините, не преяждайте, защото дори само за един ден може да се сдобиете с излишно тегло.

Още едно важно предупреждение: днес и утре има опасност от конфликтни ситуации, ненадейно може да възникнат дълбоки разриви. Внимавайте и на пътя, при шофиране или пресичане. Да се борави много предпазливо с електричество, машини и инструменти.

За утре не си насрочвайте важни срещи от 9.55 до 18.36 ч., защото Луната ще е без курс и времето няма да е ползотворно.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

 • mishell.nikleva@gmail.com
 • тел: 0899 38 99 99
 • тел: 0887 20 42 34

 • 5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


  ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

  Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

  Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

  Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

  С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

  Мишел


  5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв