16 НОЕМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Очаква ни приятен, задушевен и семеен ден. Луната е в знака Рак, който е чувствителен, интуитивен и семеен. До 14 ч. се пригответе да улавяте благоприятни знаци от Съдбата, те ще са многобройни. Това може да са и интуитивни прозрения или уж „случайно“ дочути думи и уловени кадри и ситуации. Цялата тази информация ще трасира пътя напред за следващите 2 седмици, това ще са най-важните теми.

До края на деня Луната е в хармоничен аспект с Меркурий, което ще подпомогне общуването и обмяната на информация.

Днес и утре може да се възвърнат интересни ситуации от миналото, които не са били разрешени тогава. Сега по естествен път, без никакви усилия дадени ситуации  ще се разрешат бързо и лесно.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ!  От 31 октомври до 20 ноември 2019  очакваме ретрограден Меркурий. В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!