16 МАРТ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

След 7 ч. сутринта Луната вече навлиза в Дева и задава настроението и темата на предстоящото пълнолуние в Дева, което е на18 март.

Денят е много интензивен и продуктивен, постарайте се да го използвате максимално ползотворно.

Подходящо е времето за обучение, разговори, бизнес-преговори, подписване на документи и изповядване на сделки. Тази тенденция се задържа до 18-ви включително, като в петък само трябва да се избягва времето на слаба ефективност от 10.11 ч. до 13.27 ч.

Наблюдавайте внимателно за знаци от Съдбата в ранните часове от 6 до 9.30 ч. – точно тогава може да имате верни прозрения, оригинални идеи или предложения.

Меркурий и Уран са в хармоничен аспект, който ще подпомага в ежедневието. Особено бързо ще върви комуникацията по интернет, бързо и на място ще идват правилните думи и идеи.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.