16 МАРТ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


От рано сутринта до 13 ч. Луната все още ще бъде в Овен, но вече ще е без курс.

Т.е. няма да има мажорни аспекти, които да подпомагат нашите желания и дейности.

Усилията ще са напразни. Затова не предприемайте важни неща до тогава, времето е крайно неефективно. Допускат се грешки, а направеното може да се окаже напълно ненужно и неприложимо.

След 13 ч. вече се активизирайте. Днес има чудесен аспект между Слънцето и Плутон, който ще ни предостави и добри възможности за избор. Може да се намерят най-сетне силите и мотивацията да се направи промяна, да се въведат позитивни изменения.

От днес Меркурий преминава в Риби до 4 април. В бизнеса и преговорите, в оформянето на документите – трябва да се внимава. Размити ще са границите, информацията може да е невярна, подвеждаща, манипулативна. Периодът ще е чудесен за всички, които се занимават с изкуство и творческа работа.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 05.40 ч. – 12.57 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв