16 МАРТ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес също е динамичен ден, влиянието на Слънцето и Меркурий от вчера все още са в сила. Днес ретро Меркурий е в хармоничен аспект с Плутон.

Той ще ни помогне да прозрем важните неща за момента, преценките ще са точни и на моменти дори безпощадни. Възможно е на повърхността да излязат тайни сведения и ценна информация, която дълго време ни е убягвала.

Този аспект ще ни помогне да се отървем от някои заблуди, които силното влияние на Нептун в този месец е активирал.

Напомняне: На 17 март е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и продължава до 6 часа (сутринта) на 18 март. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 18 март, повече за Екадаши ТУК.

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 18 март и ще излезете от поста на 19 март след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници. Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 20.04 ч. – 24.00 ч. !!!
Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ!
Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!