16 МАЙ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Рано сутринта в 7.15 ч. настъпва точната фаза на пълнолунието и лунното затъмнение в 26°  на Скорпион. Те са в напрегната конфигурация със Сатурн и като прибавим и знака Скорпион, това означава, че това затъмнение ще има труден и проблемен характер. Проблемите от последните месеци ще наберат максимална сила и проява. Като цяло темите, които ще бъдат засегнати са здраве и финанси. Слънцето е „поразено“ от Сатурн, това създава проблеми и в други житейски сфери. Бъдете внимателни и уважителни към закона, родители, ръководители и началници. Пазете отношенията с близките, грижете се и за здравето си и не се натоварвайте. И се постарайте да не разрушавате с лека ръка партньорства, приятелства и съдружия. Неща да отмине месец май, едва тогава е добре да се вземат решения.

Обърнете внимание, че имаме период на Луна без курс 12.29 ч. – 14.51 ч.  , когато трябва да сме особено внимателни, защото в този промеждутък от време може да се допуснат грешки. Не провеждайте срещи и разговори тогава.

Разбира се, най-силно  ще бъдат активирани знаците Скорпион, Телец, Лъв и Водолей. Но и всички, които имат планети и важни астрологични точки близо до 5 градуса  до градуса на затъмнението, може да го почувстват доста силно.

ЛУННА ДИЕТА: Днес е пълнолуние! Проведете непременно лунната диета. Още повече, че днес има и лунно затъмнение. Диетата ще облекчи напрежението и ще успокои психиката. Избягвайте всички храни от животински произход, ползвайте повече плодове и зеленчуци. Който може да издържи, най-добре е да бъде само на течности.

ВНИМАНИЕ! Ретрограден Меркурий от 10 май до 3 юни.

Повече инструкции какво да правим в този период може да прочетете ТУК

ЛУНА БЕЗ КУРС12.29 ч. – 14.51 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.