16 МАЙ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Тази неделя ни дава възможността за обновление на семейните и родовите отношения.

Луната все още е в Рак и точно тя активизира силно тази тема.

Добри ще са трансформациите в решенията и отношенията в дома и рода, дава се шанс за миролюбиви решения.

Целият ден е активен и изпълнен с благоприятни моменти, които трябва да бъдат използвани. Това може дори да са лични, дълбоки прозрения, които да ви улеснят в последващи важни стъпки.

Слънцето и Плутон формират мощен, хармоничен аспект на небето, който ще е точен утре и дава възможността да засилим своята предприемчивост, смелост и упорство.

Юпитер вече е в Риби от 14 май, тази планета преминава в нов знак веднъж годишно и винаги в първата седмица от новия ингрес на планетата се случват нови, неочаквани събития, създават се нови възможности, постъпват предложения, идват идеи. Не я пропускайте тази седмица, Юпитер е благоприятна планета и промените винаги ни носят добри перспективи.

Силни трансформационни сили започват да се задействат, с приближаването на лунното затъмнение на 26 май, ако се положат допълнително малко усилия да се коригира действителността, да се премахне това, което ви пречи и притеснява или просто да го приемете, че получите чудесни резултати.

Днес е отличен ден за физическа активност, спорт и разходки, това ще проясни и мисълта и ще даде мир на вечните вътрешни разговори и противоречия.

За понеделник непременно обърнете внимание, че има голям интервал на Луна без курс от 9.23 до 15.45 ч., точно тогава не вършете важни неща и не провеждайте разговори и срещи, от които очаквате след това развитие и добри резултати, защото времето ще е крайно неефективно и всичко ще се окаже, че е напразно.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв