16 МАЙ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес може да довършите започнатите инициативи от вчера. Силната енергетика от позитивния аспект на Слънцето и Плутон ще ни държи в тонус. Ще дава сили и ще ни прави изобретателни и смели.

Вечерта след 18 ч. темпото се намалява, започват да се появяват страхове и колебания.

В личните отношения може да настъпят усложнения. Тази вечер не е подходяща за романтични срещи и уточняване на отношения.

Постарайте се да уловите положителната трансформираща вълна от Плутон, която ще ви помогне да промените това, което вече не харесвате. Всички стари позиции, които до момента са ви ограничавали и дразнели сега може да се преодолеят ако правилно си фокусирате вниманието.

Сега е и правилното време да застанете на лидерски позиции, да замените старите си виждания с нови. Обмислете как да обновите своята работа, да въведете прогресивни методики.

В неделя Слънцето и Юпитер ще са в точен хармоничен аспект, който вече е активен. Благодарение на него ще може да виждате по-добре своите цели в бъдеще.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДНА ВЕНЕРА ОТ 13 МАЙ ДО 25 ЮНИ. ПРОЧЕТЕТЕ ТУК КАКВО НЕ ТРЯБВА ДА ПРАВИТЕ ПРЕЗ ТОЗИ ПЕРИОД.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел