16 ЮНИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Очаква ни хубав, силен и амбициозен ден. Луната все още е в Козирог и още повече добавя воля и желание за действие. Имаме два точни аспекта на небето, които са противоречиви на пръв поглед. Но, добрата новина е, че на практика те дори се допълват.

В такива дни с точни аспекти винаги имаме събития и повече динамика.

Сутринта в 10.13 ч. Слънцето е в хармоничен аспект със Сатурн. Чудесно време за концентрация, проява на благоразумие и настойчивост. Точно днес може да получите чудесна възможност да затвърдите идеи и да сложите основи на проектите си.

В 16.52 ч. Слънцето е в напрегнат аспект с Нептун, който може да ви подведе, дезориентира и да станете жертва на собствените си фантазии. Ще има емоционални ситуации, които ще се опитат да ви отклонят от пътя и да ви подменят приоритетите. Спазвайте начертаните си планове, не позволявайте временни настроения да ви попречат. Точно в такъв момент ще дойде помощ от хубавия аспект със Сатурн, който ще ви определи щастливите и успешни граници. Но, постоянно днес и утре трябва да се самонаблюдавате, дали не се оставяте на инерцията. Следете за своите мисли и действия, защото всеки човек има свойството да „заспива“ и да се пука по течението на събитията с цел да си отпочине и да намали стреса и точно в такива моменти може да бъдете въвлечени в чужди сценарии и да забравите своите намерения и желания.

Едва късно вечерта Луната вече ще бъде без курс и времето няма да е ефективно.

 

ЛУНА БЕЗ КУРС21.42 ч. – 00.00 ч. !!!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.