16 ЮНИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


(Обърнете внимание в края на прогнозата има приятен бонус, ще научите дните с благоприятна финансова активност за месец юни! Това е награда за всички, които редовно следят прогнозите. 😊)

Рано сутринта Луната навлиза в Дева. До петък сутринта ще бъде в този знак. В тези дни човек се настройва на вълна работа и справяне с всички домакински и семейни задължения.

Дори и най-досадната работа, която изисква прецизност и търпение, в тези дни се отдава с по-голяма лекота.

Сега е времето да обърнете внимание на здравето, да се храните здравословно, да правите упражнения и различни козметични процедури за разкрасяване.

Тези препоръки ще са ви много необходими, за да може малко да разпуснете след напрегнатите дни от началото на седмицата.

Днес също ще бъде динамичен ден, с напрегнати ангажименти и необходимост от спешни решения и действия.

В личните отношения бъдете умерени, сега всички наоколо са завихрени в своите си грижи и неволи и може да се почувствате пренебрегнати. Но не го приемайте лично, такива са дните. Още поне една седмица ще трябва повече да се съобразяваме с чувствата и настроенията на хората, с които общуваме и да сме по-великодушни.

От сутринта до 13 ч. спазвайте умереност във всичко, в действия, обещания и дори в избора и консумация на храна. Ако ще пазарувате в тези часове, направете списък предварително, защото може да купите много неща, които не ви трябват и да похарчите непредвидено много пари.

Още на финансова тема: на 17 и 19 юни са дните без богатство, когато не трябва да се харчат големи суми пари.

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ:

КОИ СА ДНИТЕ С ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ ПРЕЗ ЮНИ?

Те се изчисляват по специални формули от китайската астрология.

Тези дати са: 18, 29 и 30 юни. Тогава е добре да върнете дълговете си, да погасите кредитни карти, да си платите сметките. В тези дни е добре да предприемете действия за увеличаване на доходите ви.

Ако временно усещате, че паричните потоци са намалели или временно спрели, тогава да подпомогнете някого с пари, да направите дарение, оставете бакшиш. Когато направите подобен жест на щедрост, Вселената винаги ви връща тези пари преумножени по други свои канали, по които дори не сте и очаквали. Така че, не пропускайте датите с финансова активност, за да стимулирате своя паричен поток. Когато давате в тези дни пари, не забравяйте мислено да си проговорите: „Аз благодаря на Вселената за изобилието, с което ме дарява!“

ЛУНА БЕЗ КУРС: 00.00 ч. – 06.03 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ! От 30 май до 23 юни 2021 г. Меркурий е ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания, големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК .


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв