16 ЮЛИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

От сутринта  започваме деня с Луна без курс до 11.19 ч., до този час не си заслужава да предприемате важни стъпки. Хубавата част на деня започва след 11,30 ч., когато Луната навлиза в интуитивните, емоционални и творчески настроени Риби.

Днес Слънцето и Меркурий се срещат в 25-тия градус на Рак В 22.39 ч. и активизират мисленето, движението, всички ментални дейности, както и нервната система.

Този аспект е подкрепен благоприятно и от Нептун, до 19 юли е подходящо време за разговори, преговори, обучение и интуитивно преследване на целите. Чудесен период за творческа работа, обучение и саморазвитие. Не се претоварвайте прекалено с безразборно общуване днес, защото накрая на деня може да се почувствате твърде изтощени.

За тези, които обичат динамиката и разнообразието – това е денят! Сега ще разберете силата на информацията и на мисълта. Затова действайте в избраните от вас направления, търсете контакти, движете се и това, което търсите от отдавна ще бъде лесно постижимо.

ЛУНА БЕЗ КУРС07.37 ч. – 11.19 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.