16 ЮЛИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната днес и утре ще бъде във Везни.

Рано тази сутрин от 6 до 10 ч. може да получите много важни послания и знаци от съдбата относно личните отношения, приятелските връзки, любовта, творческите проекти. Те ще ви покажат правилната посока през следващите две седмици.

Когато Луната е във Везни, това са едни от най-приятните и хармонични дни, когато изчезва черногледството и успяваме да видим и хубавите неща в живота. Венера, която управлява Везни ни прави деликатни и чувствителни към красотата и хармонията.

В тези дни личните отношения, партньорствата и връзките стават най-важната тема в живота ни.

Влиянието на Венера и Марс, което беше актуално през изминалите дни вероятно вече е донесло първите събития в отношенията и любовта.

Сега трябва да се внимава до края на седмицата да не се получи кризис и разочарования, ако очакванията са били прекалено засилени.

Не трябва да избързвате и да проявявате нетърпение, необходимо е само да наблюдавате, да анализирате и да се опитате да изгладите противоречията до събота включително.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв