16 ЯНУАРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


ДЕНЯТ НАКРАТКО – Макар и почивен, денят ще е доста интензивен, енергиен. Може да усетите силен прилив на сили и вдъхновение нещо да глобално да промените. Само внимавайте да не сте прекалено нападателни и манипулативни спрямо другите, деликатно навлизайте в личното им пространство.

Ако до момента не сте събирали достатъчно сили да свършите нещо, сега в съчетание с ретроградния Меркурий е отличното време да го сторите.

Днес Слънцето и Плутон се срещат в 27 градус на Козирог. Този аспект винаги събужда обществено-политически събития, възможности за промени в професионален план. Ще се активизират теми свързани с финанси, застраховки, научни изследвания и технологични разработки.

Най-силни ще са промените и трансформациите на вътрешен план. Нараства вътрешната сила и мощ, решителност и смелост. Трябва да се внимава, човек да не превиши своите дадености и възможности. Правилно да прецени на какво е способен към настоящия момент, защото може да се окаже в силен енергиен и ресурсен преразход.

ПРЕЗ КОЙ ЗНАК ПРЕМИНАВА ЛУНАТА СЕГА? – Рак

ГЛАВНИЯТ АСПЕКТ НА ДЕНЯ, ИНГРЕСИИ (преминаване на планети в друг знак) – В 12.29 ч. Слънцето е в съвпад с Плутон в 27-мия градус на Козирог. Това е сложен, силно трансформационен аспект. Може да даде усложнения както в личен, служебен и в обществено-политически план. Бъдете максимално адаптивни и готови за бъдещи промени. Избягвайте да взимате резки нови решения, но си запазете силите и решителността за действие след 4 февруари.

БИЗНЕС, ПРЕГОВОРИ, СЛУЖЕБНИ РАЗГОВОРИ – Днес и в следващите два дни, най-вероятно ще се налага да се обсъждат такива теми, постарайте се да ги отложите за след 4 февруари, защото всичко, което сега се обсъжда, в бъдеще ще претърпи промени.

ПОДПИСВАНЕ НА ДОГОВОРИ, ОФОРМЯНЕ НА ДОКУМЕНТИ, ОБЩУВАНЕ С ИНСТИТУЦИИ –

ВЗАИМООТНОШЕНИЯ, ЛЮБОВ-

СРЕЩИ, РАЗВЛЕЧЕНИЯ, КУЛТУРНИ МЕРОПРИЯТИЯ –

НАПРЕЖЕНИЯ, КОНФЛИКТИ И АВАРИЙНОСТ – На 18 януари е пълнолуние в Рак, още от днес напрежението е голямо, внимавайте!

НЕБЛАГОПРИЯТНИ ЧАСОВЕ – от 16 до края на деня;

РЕТРОГРАДНИ ПЛАНЕТИ – ВЕНЕРА Е РЕТРОГРАДНА от 19 декември 2021 г. до 29 януари 2022 г.

Очакваме ретрограден Меркурий от 14 януари до 4 февруари 2022 г.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел