16 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Най-сетне настъпват два хармонични и продуктивни дни.

Луната ще бъде в Риби тези два дни. Това са дни за почивка, уединение, вслушване в своите вътрешни потребности и желания. Подходящо време за четене на книги, творчески дейности, гледане на филми, полагане на грижи за здравето и красотата.

Но, имайки предвид, че изминалата седмица беше с много напрегнати аспекти и много дни с Луна на празен ход, то сега може да използвате тази събота , ако е възможно, да си свършите пропуснатото.

Днес аспектите на Луната са хармонични, ако се организирате, можете да си свършите и полезна, делова работа. Ще останете доволни от резултата.

След 17 ч. е чудесно време за общуване с приятели, особено хармонично ще бъде общуването с жени. Подходящо време за набиране на популярност, наблегнете на рекламата и маркетинговите похвати, ще имате голяма полза.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв