16 ФЕВРУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната все още е в Овен, денят ще е доста активен и наситен с важни събития. Последното новолуние включи много силна вълна от промени, които ще усетим още тази седмица.

Аспектите за деня са относително хармонични, но вече ще се усеща наближаването на главния аспект за годината, квадратурата на Сатурн и Уран, която ще е точна утре вечерта. Затова от днес започвайте да следите за важни послания от съдбата, не избързвайте да действате и да взимате решения, защото сега не е подходящ момент за решителни действия. Едва след 21-ви февруари ще можете реално вече да осъзнаете правилната посока.

Може още днес да се осъзнае необходимостта от голяма промяна, която в повечето случай няма да е очаквана или лесна, но ще е неизбежна.

По-спокойната и хармонична част от деня е от сутринта до 15 ч., след това очаквайте повече напрежение. Ще се появи необходимост от взимане на важни решения, ще трябва някои събития да се анализират дълбоко и да се поемат повече отговорности.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ!

От 30 януари до 21 февруари 2021 г. Меркурий е ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания, големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв