16 ФЕВРУАРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


От сутринта Луната преминава в Стрелец и рязко променя житейските теми. Това е огнен знак, който бързо ще внесе повече оптимизъм и активност.

Вече ще забележите по редица проявления от битово естество, че Меркурий, планетата на комуникациите и технологиите, търговията и обучението вече е много бавна в своите проявления. Вероятни са и проблеми с компютри и интернет. Може да се отменят  От днес Меркурий вече е стационарно ретрограден, т.е. силно забавен и  склонен да ни задържа дълго в една и съща ситуация. Възможно е да се отменят срещи и уговорки, обещанията няма да се изпълнят. Това е специфично за ретроградния Меркурий.

В 13.34 ч. Марс преминава в Козирог до 30 март. Марс ще стимулира амбициите, ще фокусира вниманието към реални постижения и резултати. Усилията ще са насочени към най-практичните цели. Ще се полага много труд и последователност  за постигането им. Докато Марс е  в Козирог не се надявайте на бързи печалби и бърза възвращаемост на инвестициите.

ВАЖНО! НАБЛИЖАВА РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ!  От 17 февруари  до 10 март 2020 г.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв