16 ДЕКЕМВРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Денят като цяло е успешен и продуктивен. Спокойно може да си свършите заплануваната работа. Луната до 18 ч. е в Телец и дори е в хубави аспекти.

В понеделник Марс премина в Стрелец и почти успоредно с него и Меркурий смени своя знак в Козирог. Винаги при такива едновременни преминавания на планети в други зодиакални знаци се сменя динамиката. Появяват се тези дни, включително и днес, много задачи, ангажименти, разговори и преговори. Това е така, защото и двете планети имат отношение към движението, амбицията, преследване на целите.

До края на седмицата трябва да се концентрирате върху своите интереси и идеи, да ги защитавате и преследвате.

Днес е вторият ден без богатство през този месец, затова е добре да спазвате препоръките: не правете големи плащания, не извършвайте банкови операции, не взимайте кредит, не подписвайте договори, не откривайте точно днес нова банкова сметка. Харчете само за най-необходимото, като да транспорт и храна. Ако ви дават пари, взимайте, не се притеснявайте, в това няма лошо. Не се притеснявайте за даващите, особено ако се присмиват на вашите вярвания. Видимо те си имат аспекти и карма за отработка, не влизайте в конфликти на тази тема.

Това е последният ден за годината, в който носи такава характеристика. Следващите два такива дни са едва следващата година през февруари 2022 г, на 12 и 14 февруари.

Обърнете внимание, че днес денят е ефективен едва до 18 ч., след това и период на Луна без курс.

ДНЕС Е ДЕН БЕЗ БОГАТСВО Спазвайте тези съвети разумно, без излишен фанатизъм.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 18.09 ч. – 22.44 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел