16 ДЕКЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната все още е в Козирог, благоприятен ден за осмисляне на случилото се по време на затъмненията, за фокусиране в кариерата и бъдещото развитие.

Времето е ползотворно и хармонично от сутринта до 15 ч.

Следва напрегнат период до 20 ч., когато могат да се появят нехармонични и изнервящи ситуации свързани с дома и семейството.
След 20 ч. ще се налага да се обсъждат напрегнати въпроси, да се поемат отговорности.

Преразгледайте и осмислете отново амбициозните си проекти, направете първите крачки към осъществяването на желанията си, които вероятно сте написали по време на новолунието в понеделник.

Предстои ни важен етап на израстване и развитие през този месец. Добре е навреме да го осъзнаете и да се възползвате, за да закрепите тази енергия в живота си.

От днес ще установите, че взаимоотношенията са станали по-леки, общуването по-добронамерено и свободно. От снощи вече Венера премина в Стрелец до 8 януари. Отношенията стават по оптимистични и ярки, повече ще се стремим към партньори, които споделят нашите идеали и ценности. Използвайте това време за хармонизиране на отношенията и партньорствата. Особено благоприятно ще бъде до края на месеца да укрепите своите професионални връзки и взаимоотношения.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв