16 АВГУСТ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес трябва всичко да се върши с повишено внимание. Денят е зареден с напрегната енергия, която бързо може да ни доведе до разриви, конфликти и разочарования.

След 7 ч. сутринта Луната навлиза в Риби и усилва впечатленията, чувствителността и емоциите. Не обръщайте внимание на провокациите, на липсата на разбиране, днес НЕ е подходящ ден за изясняване на отношения, оформяне на документи, важни преговори, сключване на договори, пазаруване.

Вечерта в 20.07 ч. Меркурий и Уран са в точен напрегнат аспект. Той ще се изрази и като силно нервно напрежение, променливо настроение и кръвно налягане, силно натоварване на сърдечно-съдовата система.

Пълнолунието, което беше вчера, вече достатъчно е „осветило“ дадени събития и проблеми. Получили сте необходимата  информация и данни. Това може сериозно да промени курса на досегашни виждания и решения. Възможни са внезапни, радикални изменения, обрати. Бъдете подготвени и се старайте да не си създавате сами такива нехармонични ситуации.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  04.03 ч. – 06.51 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв