16 АПРИЛ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Точната фаза на пълнолунието   настъпва вечерта в 21. 56 ч. в 27-мия градус на Везни.

Слънцето и Луната днес са в опозиция, те са в напрегнат аспект  с Плутон. Този аспект може да събуди напрежения и кризиси. Ситуации, които трудно ще се контролират. Промени, през които трябва да се мине, колкото и да е трудно и болезнено. Възможно е да се наложи да се променят планове и стратегии, за да се стигне до обща гледна точка. Фокусът на напрежението ще бъде предимно в договореностите, партньорствата, приятелства и брачни отношения.

Контрол на мислите, действията и желанията – това е препоръката за днешния ден. Пазете се от провокации. Щом усетите, че се задава негативна ситуация, трябва да се положат усилия, за нейното овладяване  без агресия.   Ако можете въздържайте се от прекалени инициативи, не се заемайте с много работа (в това число и физическа), не поемайте много ангажименти. Не се претоварвайте, пазете си здравето.

Принципно такива напрегнати дни ще бъдат и 17 и 18-ти април, затова бъдете подготвени.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.