16 АПРИЛ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната все още е в Близнаци, задържа се тенденцията от вчера на активни контакти и обмяна на информация.

До обяд е благоприятно време за концентрирана, дисциплинирана работа, положените усилия ще дадат добър резултат. Отчетливо и ясно ще се виждат задачите, които трябва да се свършат.

Обърнете внимание на събитията от 12 до 14 ч., защото те ще носят много важно послание и ще показват тенденциите за следващите две седмици.

В 16.23 ч. Слънцето и Плутон са в точен напрегнат аспект, който ще е в сила до19 април. Ще се налагат промени, вътрешни и външни, ще се налага да се вършат неща, които не са много по вкуса ни към настоящия момент.

Пазете отношенията си, деловите и личните, защото може да настъпят усложнения и противоречия. Бъдете готови и за интриги и предизвикателства, внимателно се придвижвайте в сфери, които още не познавате добре. Провокации ще има на различни нива.

Този аспект дава и много енергия и шанс за промяна. Ще имате усещане, че обстоятелствата ви принуждават да действате, а най-вероятно няма да се чувствате готови, най-вече психологически. Ще се очертават промените, които трябва да направите в живота си, за да се почувствате щастливи и удовлетворени.

Най-доброто, което може да се направи в такъв момент е да се преодолее чувството на нерешителност. Това е уникален шанс за промяна, който бързо ще даде своите резултати.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв