16 АПРИЛ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Рано сутринта обстановката може да е нервна, до 10.30 ч. си сдържайте гневните коментари, защото бързо може да избухне конфликт.

След това обстановката се хармонизира, отношенията и реакциите стават спокойни и дружелюбни.

Днес Луната във Водолей ще ни донесе добри нови възможности и правилни подсказки за бъдещето. Наличието на Марс в този знак  ще привлече повече приятели и единомишленици, въпреки временните ограничения. Днес и утре до 17 ч. докато Луната все още е във Водолей е чудесно време за проучване за онлайн бизнес или обучение, за консултация с астролог, за полезен разговор с приятели и познати, които споделят идеите ви.

Още няколко дни трябва да се използва динамиката, който идва от Слънцето в Овен, което ни прави по-жизнени и инициативни. Използвайте силата на Овена, който стои в началото на зодиака и запуска нови идеи. На 19 април Слънцето навлиза вече в Телец и там то е по-малко подвижно и статично.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел