15 ЮНИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Започваме новата седмица все още с Луна в Овен. Денят ще е интензивен и напрегнат, защото спонтанно ще се активират много теми, които са били събудени в началото на месеца. Възползвайте се от днешния ден да свършите своята работа, защото наближава ретроградният период на Меркурий от 18 юни до 12 юли и тогава ще ви бъде доста по-трудно и затормозяващо, защото делата ще вървят бавно.

Не се захващайте с нищо ново, колкото и изкусително да ви звучи, дори да ви се иска да излезете от застоя, сега не е подходящото време за нови начинания. В момента фазата на Луната е силно намаляващо, в неделя на 21 юни очакваме слънчево затъмнение в 1-вия градус на зодия Рак.

Никога не взимайте важни решения точно преди затъмнение. Сега се фокусирайте само върху довършителни работи. Най-доброто, което може да направите е да инвестирате в себе си. Обучавайте се, преговаряйте наученото, търсете надеждни контакти.

Напомняне: На 16 юни е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) на  17 юни . Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на   17 юни, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 17 юни и ще излезете от поста на 18 юни   след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДНА ВЕНЕРА ОТ 13 МАЙ ДО 25 ЮНИ. ПРОЧЕТЕТЕ ТУК КАКВО НЕ ТРЯБВА ДА ПРАВИТЕ ПРЕЗ ТОЗИ ПЕРИОД.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв