15 ЮНИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Започваме новата седмица все още с Луна в Овен. Денят ще е интензивен и напрегнат, защото спонтанно ще се активират много теми, които са били събудени в началото на месеца. Възползвайте се от днешния ден да свършите своята работа, защото наближава ретроградният период на Меркурий от 18 юни до 12 юли и тогава ще ви бъде доста по-трудно и затормозяващо, защото делата ще вървят бавно.

Не се захващайте с нищо ново, колкото и изкусително да ви звучи, дори да ви се иска да излезете от застоя, сега не е подходящото време за нови начинания. В момента фазата на Луната е силно намаляващо, в неделя на 21 юни очакваме слънчево затъмнение в 1-вия градус на зодия Рак.

Никога не взимайте важни решения точно преди затъмнение. Сега се фокусирайте само върху довършителни работи. Най-доброто, което може да направите е да инвестирате в себе си. Обучавайте се, преговаряйте наученото, търсете надеждни контакти.

Напомняне: На 16 юни е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) на  17 юни . Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на   17 юни, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 17 юни и ще излезете от поста на 18 юни   след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДНА ВЕНЕРА ОТ 13 МАЙ ДО 25 ЮНИ. ПРОЧЕТЕТЕ ТУК КАКВО НЕ ТРЯБВА ДА ПРАВИТЕ ПРЕЗ ТОЗИ ПЕРИОД.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!