15 ЮЛИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Очаква ни много интензивен и същевременно ползотворен ден.

Луната е все още в Телец и е в хармонични аспекти, както със Слънцето, така и с Юпитер и Плутон. Удачно ще се разрешат много лични и служебни проблеми. Не трябва нищо да се отлага, особено ако ви се предлага широко поле за изява.

Най-важният аспект за деня е опозицията на Слънцето с Плутон в 22.08 ч.

Плутон е планетата символизиращата политиката, икономиката, както и „блокада“ и „война“. Ще се задвижат сделки, покупки на недвижимост, кредити, застраховки,  защото двете планети са разположени по оста Рак-Козирог. Може да получите помощ от държавни или политически структури. Непременно се разплатете със своите дългове, не удължавайте процеса и периода, в който сте длъжници.

Да се обърне внимание на опорно-двигателния апарат, особено от възрастните хора. Наглеждайте родителите си, оказвайте им помощ не само  в този месец, но и занапред. Грижейки се за тях, ще видите как и личните ви неща от други сфери на живота ще потръгнат. Защото ще спечелите висше кармично благословение.

Напомняне: На 16 юли е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и продължава до 6 часа (сутринта) на 17 юли . Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на  17 юли, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на   17 юли и ще излезете от поста на   18  юли след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел