15 ЮЛИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес аспектите са хармонични, концентрирайте се максимално, защото денят дава възможност да свършите полезни неща, особено ако са били залежавали дълго.

Особено силна е първата част на деня до 15 ч. Отново трябва да си напомните, че борбите за власт и надмощие в този момент ще ви донесат само дисхармония. Затова туширайте всичките си вътрешни протести и противоречия с повече движение и градивна работа. До края на юли е уникално време да се отървете от всичко изоставено и залежало.

През този месец е подходящо време и за обучение, за преговор, за усвояване на пропуснати знания и умения. По време на ретрограден Меркурий е уникален момент да се върнете назад във времето и да догоните пропуснатите ползи.

Наближаващото на 17 юли пълнолуние и лунно затъмнение ускоряват всички събития. Силното трансформиращо въздействието на планетата Плутон ще се усеща до сряда включително. Не пропускайте този уникален момент да се освободите от стари модели на поведение. Плутон ни предоставя точно тази възможност, да се освободим, да израснем, да осъзнаем.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  00.00 ч. – 02.06 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ От 8 юли до 1 август 2019  очакваме ретрограден Меркурий. Меркурий ще промени своя знак в хода на ретроградното си движение. На 19 юли се връща в зодия Рак. При такива обстоятелства, се променят и плановете, намеренията, взетите решения по време на ретроградния период. Много лесно ще се справите с ретроградния ход на Меркурий, като запомните най-важното: не предприемайте нови и важни начинания, защото няма да са успешни и трайни. Фокусирайте се предимно към довършване на започнати вече инициативи и проекти.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!