15 СЕПТЕМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ!

Очаква ни благоприятен ден, деца и родители не трябва да се притесняват за първия учебен ден! Единствено вече след 16 ч. до края на деня трябва да сте с повишено внимание, защото Луната е без курс и може да се допуснат нелепи грешки поради разсеяност.

От сутринта Луната все още е в Телец и сключва в 8.32 ч. хармоничен аспект със Слънцето. Това е един от най-хубавите аспекти, защото е между двете светила и повишава жизнените сили и имунитета. В такъв ден може да се представите в най-добрата си форма, с адекватни реакции и преценки.

След 11 ч. до 16 ч. се прибавят още хармонични влияния от Нептун и Плутон, които засилват интуицията, мобилизират силите и волята. След 16 ч. освен, че трябва да се внимава заради Луната без курс, ще трябва да се проявява и грижливо и внимателно отношение към партньори и любими хора, защото Марс и Венера започват да сформират напрегнат, конфликтен аспект, който ще е точен утре.

ЛУНА БЕЗ КУРС – 15.59 ч. – 23.17 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.