15 СЕПТЕМВРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


На първия учебен ден звездните енергии са хармонични и ползотворни. На добър час на всички учащи и преподаващи!

Луната е в Козирог и това ще дава приятна мотивация и импулс за развитие, да се върви напред и нагоре.

Луната ще е в хармоничен аспект с Уран, ще има вдъхновение и интуиция. Предприетите днес неща ще се развиват бързо, лесно ще се общува с приятели, колеги, единомишленици.

Постарайте се днес да свършите максимално много неща, защото утре на 16 септември ни очаква цял ден на Луна без курс, това ще е ден на пълна неефективност и разсеяност.

Още от днес трябва да се внимава в любовта, приятелствата, партньорствата в личен и бизнес план, защото на 17 септември очакваме напрегнат аспект на Венера със Сатурн. Той ще създаде дистанция, охлаждане, недоверие, мнителност. В следващите дни трябва да сте деликатни и търпеливи и да не бързате да се засягате и обиждате.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел