15 СЕПТЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Слънцето и Плутон днес са в точен хармоничен аспект, който ще е в сила до 17 септември.

Отлично време да се заемат лидерски позиции, да се решат редица колективни задачи. Този аспект дава голяма сила, дълбока мотивация, смелост и решителност.

Може да се коригира и да се усъвършенства стила и метода на работа и управление.

В оставащите дни до новолунието в Дева, което ще настъпи на 17 септември, ще има възможност да се променят редица неща, които дълго време са били отлагани. Дори и ретроградният Марс ще ни бъде в помощ, защото ще ни даде възможност символично да се върнем назад и да внесем корекции в стари намерения и проекти.

В 18.29 ч. Венера е в напрегнат аспект с Уран. Този аспект винаги внася смут, разочарование, напрежение, особено в любовните и партньорски отношения.

Трябва да се внимава и в материалните и финансови въпроси, защото също може да има неочаквани загуби.

Социалните контакти ще носят неочаквани реакции, затова бъдете подготвени и не прибързвайте, особено ако отношенията са още неукрепнали.

Този ден изобщо не е подходящ за започване на нови романтични или сексуални отношения. Както и целият период на ретроградния Марс от 10 септември до 14 ноември трябва да се избягва за започване на нови отношения и връзки, защото няма да са трайни и ще са разочароващи.

Обърнете внимание, че вечерта има интервал на Луна без курс 18.10 ч. – 21.38 ч., да се избягват важните действия и разговори, избягвайте точно тогава да взимате решения.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 18.10 ч. – 21.38 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДЕН МАРС от 10 септември до 14 ноември. Повече за ретрограден Марс прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв