15 СЕПТЕМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Не забравяйте, че днес се намираме все още под силното въздействие на вчерашното пълнолуние.

Луната вече е в Овен, ще ни провокира към действие, но и към спонтанни, необмислени действия.

Днес може вече да използвате приливната вълна на пълнолунието за действие, но бъдете предпазливи, за да не попаднете в двойнствени и провокативни ситуации.

Напрегнатият аспект на Марс и Нептун ще провокира и много подмолни действия, клюки, интриги, предателства. Трудно ще се преценява реалната обстановка, трябва да се положат много усилия, за да се ориентирате, къде е точно истината. Повечето ситуации ще са неясни, размити и подвеждащи.

Особено важни ще са вечерните часове след 20 ч. до полунощ. Тогава ще трябва да се поемат повече отговорности. Тогава ще се разбере част от скритите послания на всичко случващо се през последната една седмица.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв