15 ОКТОМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Тази събота е подходяща предимно за релаксиране и приятни занимания.

Почти цял ден Луната е без курс, 07.12 ч. – 19.12 ч., възможно е да се чувствате твърде вяло, да не може да се концентрирате. Бъдете внимателни във всичко, което вършите, може да се допуснат грешки.

Колкото сте по-усамотени, толкова по-добре ще се заредите със сили. Не залагайте днес на сложни програми и големи инициативи, защото всичко може да се осуети и в крайна сметка да не се реализира.

Избирайте си такива занимания, които не изискват много усилия. Бъдете внимателни с машини и инструменти, не се захващайте с това, което не разбирате или имате малко опит, защото може да се нараните и няма да сте доволни от резултата.

Вечерта след 19.12 ч. луната вече навлиза в Рак, до края на вечерта бъдете умерени във всичко, най-вече в обещанията и поетите ангажименти, защото може да се ангажирате с нещо, което не ви е съвсем по силите.

За утре – неделя, може да си направите планове, денят ще бъде много по резултативен от днес.

 

ЛУНА БЕЗ КУРС07.12 ч. – 19.12 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.