15 ОКТОМВРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Очаква ни приятен, позитивен ден, в който още получим добри вести, важна информация и нови перспективи. Можете да подновите поизгубени контакти с чужбина, с учебни заведения, преподаватели или други важни за вас хора и институции.

Луната е във Водолей, общуването се отдава с лекота, а до 15.30 ч. тя ще е в хармоничен аспект с планетата на късмета и просперитета Юпитер.

Има още един чудесен аспект в 14.47 ч. на Слънцето и Юпитер, който се случва само два пъти годишно. Трябва максимално да се постараете да се възползвате от тази благоприятна енергетика. Ще забележите, че някои трудности и ограничения ще се стопят от само себе си. Започват да се сформират нови възможности, които ще се развият след 18 октомври, когато Юпитер тръгне в директно движение.

Обърнете внимание, че след 15,34 ч. Луната вече е без курс, настава време на ниска ефективност, затова няма смисъл до края на деня да предприемате нещо важно, защото няма да може да се реализира.

Днес не провеждайте никакви разговори и действия на тема финанси, не правете големи плащания, защото е ден БЕЗ БОГАТСТВО.

Напомняне: На 16 октомври е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и продължава до 6 часа (сутринта) 17 октомври. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 17 октомври, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 17 октомври и ще излезете от поста на 18 октомври след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници. Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 15.34 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВАЖНО!

27 септември до 18 октомври 2021 г. Меркурий е ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания, големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транпортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи, багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото, такъв период най-често си забравяме нещата или стават кражби.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел