15 ОКТОМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


И днес продължават напрегнатите ситуации заложени в предходните дни. Съпротивата и неразбирателството, конфликтността и враждебното отношение ще са често срещани и днес. Някои ситуации може да излязат извън контрол, владейте се, пазете се от злоупотреби и манипулации.

Утре вечер очакваме новолуние във Везни. До тогава ще липсва енергия, съпротивителните сили намаляват. Не се натоварвайте с тежка работа, не водете спорове и битки, всичко това ще бъде много изтощително, а най-вече ефективността ще е ниска. Постигнатите споразумения и отвоюваните позиции ще са временни, поради факта, че Меркурий и Марс вече са ретроградни. След като тръгнат в директна посока, ситуацията отново ще се измени.

Днес в 13.11 ч. Слънцето и Плутон са в напрегнат аспект, който провокира към трансформации и промени. Носи напрежение с колектива, с ръководни фактори и авторитетни личности. Предпазвайте се от травми и аварии, не експериментирайте ако ви липсват знания и умения. Избягвайте конфликтите, защото бързо ще се разрастват и може да се стигне до големи усложнения.

Обърнете внимание на часовете от 20 до 23.30 ч. ще са особено показателни, дали се движите в правилна посока.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  01.48 ч. – 08.55 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДЕН МАРС от 10 септември до 14 ноември. Повече за ретрограден Марс прочетете ТУК

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙОт 14 октомври до 3 ноември 2020 г.  е ретрограден Меркурий.

БЪДЕТЕ ОСОБЕНО ВНИМАТЕЛНИ В ТОЗИ ПЕРИОД, ЗАЩОТО СЕ НАСЛАГВА С РЕТРОГРАДНИЯ ЦИКЪЛ  НА МАРС. НЕ ЗАПОЧВАЙТЕ НОВИ ПРОЕКТИ И ИНИЦИАТИВИ, ЗАЩОТО НЯМА ДА СА УСПЕШНИ И ПРОДЪЛЖИТЕЛНИ.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел