15 ОКТОМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната вече е в Телец и започва да успокоява и заземява бушуващите страсти, които бяха събудени от преминалото вече пълнолуние в Овен.

Вчера Меркурий и Сатурн бяха в хармоничен аспект, който е в сила и днес. Възползвайте се максимално от него, като организирате работното си пространство, подредите документи и записки.

Ако нещо в отношенията ви се е усложнило в последните дни, днес може да проведете спокойни разговори и да изясните позициите си.

Добре е да се организирате и да свършите максимално количество работа днес, защото утре след 11.38 ч. до края на срядата, Луната ще бъде без курс и няма да носи полза и удовлетворение свършеното.

По-успешната и продуктивна част на днешния ден ще бъде след 12 ч., до тогава ще се налага все още да овладявате нервността, безпокойството, наранените си чувства и самолюбие.

Добрата новина е че, вечерта от 18-20 ч. ще имате важни прозрения и насоки, как ще се развият събитията през следващата седмица. Нещо, което ви е тормозило, спонтанно ще се развие в благоприятна и правилна посока.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!