15 НОЕМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Очаква ни много приятен, делови ден, в който нещата ще се случват лесно и приятно, особено ако предварително сте се постарали за това. Ако сте положили усилия, събрали сте нужната информация, задали сте нужните параметри, потрудили сте се в дадено направление.

Днес интуицията и творческото вдъхновение ще са на много високо ниво.

Слънцето и Нептун са в точен аспект рано призори, чудесно време да се потопите в своите интереси и занимания. В следващите дни може да имате прозрения, това е време за вглъбяване във вътрешния мир, в което да намерите точката на спокойствието у себе си.

Венера днес ще ни зарадва с хубав аспект с Юпитер. Той винаги носи радост, усещане за благополучие и възможност да се намерят добри доходи.

В любовта също ще потръгне и ще има добри преживявания и новини.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.