15 НОЕМВРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Започваме новата седмица с амбицията да успеем в делата си. Ще бъде напрегната и динамична, не си насрочвайте важни дена за 17 и 19-ти ноември.

На 17-ти на небето се получава едно от най-напрегнатите съчетания между Марс, Сатурн и Уран, което ще донесе радикални действия, непредвидими решения и неочаквани развръзки. Това е авариен ден, бъдете предпазливи.

На 19-ти е лунното затъмнение, това е ден на трансформация, на важни кармични събития, които не можем всякога да управляваме. Това е тайнството на затъмнението, че винаги има голям процент неизвестност, какво точно ще се случи. Затова не е добре допълнително да се товарите с ангажименти, които може и в друг ден да се свършат.

За днес: Слънцето и Юпитер са в напрегнат аспект, който ще дава тази настройка. Засилва се егото и самолюбието, за мнозина ще бъде въпрос на чест да се справят дори с непосилни към дадения момент задачи и ситуации.

Най-важното за деня е да държите самолюбието си под контрол, защото може от съвсем дребни неща да се ненужно да засегнете. И това да даде негативен

От сутринта до 15 ч. е хубаво време да правите това, което ще изисква повече концентрация и дисциплина.

Луната вече е в Овен, твърде импулсивна. Общуването може да се окаже доста трудно, защото всеки ще мисли, че е прав за себе си.
Не забравяйте, че се намираме пред пълнолуние и лунно затъмнение в Телец, което ще е на 19 ноември. Напрегнати ситуации още от днес ще започват да назряват.

ДНЕС Е ДЕН С ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел