15 НОЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Сутринта в 7.08 ч. в 24-тия градус на Скорпион настъпва новолуние. Принципно новолунието в Скорпион винаги се явява едно от най-силните и трансформационни точки в годината. Тази година също ще е така, защото то ще е в положителни аспекти с останалите планети и ще предостави възможността за промяна в плана и за започване на нова линия на развитие. Това обновление ще засегне на първо място професионалната сфера, темата за бъдещето развитие и за намиране на своето призвание. Ще усетите много ясно и дори в директно подсказки дали е правилна посоката, по която сте се отправили.

Добре е да проведете консултации с хора, които могат да ви дадат допълнителен съвет, дали притежавате необходимите дарби и таланти, дали имате в момента нужното количество енергия, за да продължите по избрания път на обучение или професионално развитие. Не се притеснявайте да питате и да търсите нова информация. Това новолуние дава шанс на всеки търсещ човек, на тези, които не са се впуснали по течението, а все още имат желание за развитие.

Някои от избраните до момента посоки и тенденции може да отпаднат по естествен начин, това е хубавото на новолунието в Скорпион, че то показва кое е надеждно и истински важно за вас и кое трябва да остане в миналото.

Това новолуние отваря и коридора на затъмненията. Напомням, че ни очакват две затъмнение в близко време: Лунно затъмнение в 9-тия градус на Близнаци на 30 ноември и Слънчево затъмнение в 24-тия градус на Стрелец на 14 декември. Така че, тепърва предстоят промени и нови шансове за развитие.

Обърнете внимание, че днес от 13.14 ч. – 17.48 ч. има период на Луна без курс, когато не трябва да се предприемат важни стъпки. Принципно на самото новолуние, никога няма достатъчно енергия да се започне нещо ново, тогава трябва само да планираме и да се фокусираме в своите намерения и желания.

Напомням, че днес е време за писане на желания по новолуние.

Повече идеи за вашите желания на новолуние в Скорпион вижте ТУК
Напътствия за правилното формулиране на желанията прочетете ТУК

ЛУНА БЕЗ КУРС: 13.14 ч. – 17.48 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!