15 НОЕМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Бързо трябва да се действа днес, ако имате важна работа. Денят е много кратък откъм неговата ефективна и продуктивна част, само до 13.41 ч. ще може да постигате лесно удовлетворителни резултати.

До това време има хубава звездна енергия, която ще дава енергия и мотивация.

Единствено трябва да се внимава с количеството поета работа и ангажименти. В часовете от 10-12.30 ч. може да изпитате неудовлетворение от постигнатото и да се впуснете да компенсирате по неудачен начин, който ще ви доведе до загуби.

Обърнете внимание, че имаме период на Луна без курс от 13.41 ч. до 18.16 ч. – в този период не провеждайте важни срещи и разговори, не ходете по институции, защото няма да доведат до никакъв резултат.

След 18.30 ч. вече ще се усети новата енергия за деня, Луната влиза в знака Рак и веднага ни потапя в семейната и битова тематика. През следващите два дни ще се налага да обръщате повече внимание на деца, роднини и близки. Отлично време да закрепите душевните си връзки с тях, не ги отхвърляйте.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  13.41 ч. – 18.16 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ!  От 31 октомври до 20 ноември 2019  очакваме ретрограден Меркурий. В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел