15 НОЕМВРИ 2018 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Очаква ни много динамичен ден, възползвайте се максимално. Бъдете в движение, не си отлагайте ангажиментите, енергия  има в изобилие, не стойте безучастни, защото може да се почувствате нервни и неудовлетворени в края на деня.

Сутринта в 11.31 ч. Марс и Уран са в точен хармоничен аспект. Настроението е авантюристично, всичко  се развива необичайно бързо и лесно  се вземат дори рискови решения.

В личните отношения може да се прояви доста дързост, стремеж към независимост и дори арогантност, на преден план излизат всички лични предпочитания, които могат да подразнят партньорите. Внимателно дозирайте поведението си.

До 13 ч. трябва да се съобразявате повече с  мнението на околните. Този аспект символизира независимост в бизнеса и отношенията, но ако го демонстрирате твърде бързо и рязко, въпреки че е хармоничен, може да събудите мощни съпротивителни сили.

По-хармоничната част на деня настъпва след 14 ч. до края на деня.

ВНИМАНИЕ: Ретроградна Венера от 5 октомври до 16 ноември.

НЕ сключвайте брак, не правете годежи, не започвайте нови романтични отношения.

В този период НЕ Е добре да закупувате скъпи вещи, бижута и скъпа козметика. НЕ правете никакви сложни и  специфични козметични процедури, като  и пластични операции – резултатите НЯМА да ви харесат.

Не купувайте скъпи вещи, дори автомобил, защото  винаги ще има някакви драскотини и други външни дефекти, които ще ви дразнят.

Има още и още предупреждения за ретроградна Венера, които може да прочетете ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!