15 МАРТ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ!

Денят е с благоприятна финансова активност, възползвайте се, особено до 13 ч. и си придвижете важни финансови операции.

Ако в обедните часове от 11 до 13 ч. се почувствате уморени и без тонус не се насилвайте, непременно си пестете силите. Може дори да отложите ангажиментите за утре, когато ще има повече енергия. В тези часове може да настъпят някои ограничителни ситуации, забавяния или откази. Внимателно общувайте с началници и възрастни хора.

Постарайте се всичко важно да си свършите до обяд, след 13 ч. вече Луната ще бъде без курс до края на деня. Това ще е време на крайна непродуктивност, разсеяност и неудачни действия.

Събирайте сили и правете планове за утре и следващите дни. На 18 март е пълнолуние в Дева, до тогава може да си свършите много полезна работа, която да се развива добре в бъдещето. Само отсега си отбележете, че на 18-ти, точно на пълнолунието има интервал на неефективност от 10.11 ч. до 13.27 ч., точно тогава не си назначавайте важни срещи и разговори.

ЛУНА БЕЗ КУРС12.56 ч. – 24.00 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.