15 МАРТ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Започваме една позитивна и активна седмица, през която може да стартирате своите желания писани на новолунието в събота и да придвижвате започнатите вече проекти.

Луната е все още в Овен и това ще даде силен енергиен заряд за целия ден. Добрата новина е, че днес имаме хубав аспект с планетата на късмета и успеха Юпитер, който ще подкрепя всички предприети действия през деня.

Енергия, смелост и сили за действие ще има в изобилие, защото на небето се сформира хармоничен аспект на Слънцето с Плутон, който ще е точен утре.

От 16 март очакваме Меркурий да навлезе в Риби до 4 април. В този период да се внимава при срещи и разговори. Може да се появят неувереност, уклончиво поведение и двойнственост. Но, поне интуицията ще е на ниво, трябва да залагате повече на нея, ако ви липсва достатъчно информация и не може веднага да се ориентирате. Не действайте прибързано, първо проверявайте много внимателно всички документи и условия, преди да подписвате нещо в упоменатия период от 16 март до 4 април.

До 28 март аспектите са благоприятни, изключение прави само първата половина на 16 март, денят ще е активен и успешен едва след 13 ч, както и вечерта на 23 и самия 24 март, когато ще има малко повече конфликтни и напрегнати моменти в общуването.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв