15 МАЙ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Този ден е определено доста напрегнат, заради предстоящото пълнолуние и лунно затъмнение, което настъпва утре рано сутринта в 7.15 ч. Може да се появи силна тревожност и нервозност. Внимавайте, защото това състояние много бързо може да се предаде и на отношенията у дома. Трябва непременно да намерите полезни занимания, които ви правят щастливи. Движете се, спортувайте, четете позитивни неща. Защото много бързо може да се повярва, че „Страх и неприятности“ дебнат наоколо.

Най-невротични ще са часовете от 12 до 16 ч., точно тогава избягвайте конфликтите най-вече. Като препоръката е да сте внимателни до вторник включително докато трае фазата на затъмнението.

Слънцето и Сатурн са в напрегнат аспект, който ще създава трудности и разминавания относно желания и реалност. Задълженията ще помрачават настроението.

Вечерта също ще е напрегната и неспокойна, защото затъмнението и пълнолунието настъпва утре сутринта в 7.15 ч., така че тази нощ може и да не се спи много спокойно.

Добрата новина е, че вечерта Слънцето и Нептун са в хармоничен аспект, който ще подпомогне справянето с нажежената обстановка. Творчеството във всички негови проявления ще бъде спасението от напрежението. Обърнете се и към духовни практики, четете така литература в тези дни.

ЛУННА ДИЕТА: който иска може да се възползва от пречистващата ума и тялото лунна диета по пълнолуние. Проведете диетата два дни, като започнете още от днес сутринта и продължите утре през целия ден. Избягвайте всички храни от животински произход, ползвайте повече плодове и зеленчуци. Който може да издържи, най-добре е да бъде само на течности.

ВНИМАНИЕ! Ретрограден Меркурий от 10 май до 3 юни.

Повече инструкции какво да правим в този период може да прочетете ТУК

ЛУНА БЕЗ КУРС00.00 ч. – 00.00 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.