15 МАЙ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната вече е в зодия Рак. Днес и утре е удачно време да се закрепят семейните и родовите връзки. Това е най-доброто време да се общува по-близко с децата, намерете поне малко време да поиграете или да поговорите с тях, без критика и без натякване, по-скоро ги провокирайте те да говорят, изслушайте ги внимателно. Това ще закрепи връзките ви с тях.

Днес и утре ни очакват два приятни и хармонични дни, когато може да се уточнят важни въпроси в семейството, свързани с управление на семейните финанси, възпитанието на децата и управлението на собствеността, в това число и на наследствените имоти.

Днес имаме хармоничен аспект на Луната в Рак с Юпитер в Риби, който от вчера пристигна за кратко до 28 юли в този знак.

Взаимодействието между Юпитер и Луната днес ще донесе добро настроение, приятно общуване и удачно обсъждане на всички семейни въпроси.

Основните теми, които ще ни донесе Юпитер в Риби ще се разгърнат през 2022 г. Юпитер винаги носи хубави новини, нови възможности, затова всички трябва да го очакват с радост. Повече приятни изненади докато Юпитер е в Риби да очакват: Риби, Раци и Скорпиони. Както и представителите на Козирог, Дева и Телец


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв