15 МАЙ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


От днес Луната вече е в Риби и рано сутринта ще е в съвпад с Марс. До 9 ч. може да има напрежения и конфликти у дома и с близки хора. Сдържайте се, за да не си развалите настроението от сутринта, защото ни очаква силен ден.

Рано сутринта от 6 до 8 часа следете за знаци от Вселената и Съдбата. Те ще бъдат в изобилие, важното е да ги уловите. Настроение, мисъл, идея, случайно доловена реплика, всичко това може да ви подскаже важните крачки, които да направите в близките две седмици.

В 9.45 ч. Слънцето и Плутон са в точен хармоничен аспект, който ще продължи до 18 май.

Този аспект винаги дава много сила, мощ и смелост. Организаторски талант и отлична комуникация с големи групи хора и колективи.

Неговото влияние ще ви помогне да се само трансформирате, да загърбите трудности и ограничения и да намерите сили да продължите напред.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДНА ВЕНЕРА ОТ 13 МАЙ ДО 25 ЮНИ. ПРОЧЕТЕТЕ ТУК КАКВО НЕ ТРЯБВА ДА ПРАВИТЕ ПРЕЗ ТОЗИ ПЕРИОД.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел